Inici Actualitat La 2a Cronodipòsit també premiarà el públic amb un nou concurs d’Instagram

La 2a Cronodipòsit també premiarà el públic amb un nou concurs d’Instagram

0
COMPARTIR

cartell 2acronodiposit

Tot a punt per viure el divendres 21 d’agost la 2a edició de la Cronodipòsit popular de Taradell. Ja us podem anunciar que la prova tornarà a comptar amb un concurs d’instagram on hi podran participar tant el públic present com els participants que premiarà la millor fotografia de la prova. Les bases les publiquem a través del nostre compte d’instagram @taradellpuntcom El premi tornarà a ser un exclusiu menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita.

Pel que fa a la prova, recordar que també donarà premis als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina. La Cronodipòsit tindrà com a principal novetat aquest any el fet que comptarà amb un cronometratge professional perquè no hi hagi cap dubte sobre el temps que realitza cada participant.

Malgrat l’esforç econòmic que suposa contractar un cronometratge professional, la prova continuarà sent gratuït per als participants. Les inscripcions es faran el mateix divendres una hora abans de l’inici de la prova, que començarà a 2/4 de 7 de la tarda. Les places són limitades i per a majors de 16 anys. Caldrà portar el DNI.

L’objectiu és que hi participi tothom i passar una bona estona. No cal estar ben preparat, ja que la pujada dura poc més d’un minut. El guanyador masculí de l’any passat va registrar una marca de 38,58 segons, mentre que la millor fèmina el va parar en 50,15 segons.

La Cronodipòsit compta amb Bou STI S.L, Anticipa’t, Cos Fisicwell, Mas Gasala i Actis com a patrocinadors, i amb la col·laboració d’Esports Autonell, Ajuntament de Taradell, EAS Taradell, Club Parc d’Esports de Taradell, Penya Barcelonista de Taradell i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments