Inici Actualitat La 2a edició de la Cronodipòsit de Taradell comptarà amb cronometratge professional

La 2a edició de la Cronodipòsit de Taradell comptarà amb cronometratge professional

0
COMPARTIR
Primera foto escollida

cronodiposit-2014

Després de l’èxit que va suposar la primera edició de la Cronodipòsit popular de Taradell, ja us podem anunciar que ho tenim tot preparat per organitzar la segona edició durant la Festa Major. La principal novetat serà que enguany s’ha fet una aposta i un esforç econòmic per millorar el cronometratge dels participants. Per això, es disposarà d’un sistema de cronometratge professional per saber amb exactitud el temps de cada participant.

La bona acollida que va tenir la prova tant de públic com de participants ens ha animat a millorar-la sense oblidar el seu esperit. Volem oferir una cursa lúdica i popular per gaudir d’un dels espais més emblemàtics del poble, el dipòsit d’aigua del Centre cultural Costa i Font.

Ja podem confirmar que la prova es disputarà el 21 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda i hi podran participar els majors de 16 anys, tant en categoria masculina com femenina. Les inscripcions són limitades per qüestió de temps. El dia de la competició, una hora abans es podran fer les inscripcions i caldrà portar el DNI. Per qualsevol dubte o informació podeu enviar-nos un mail a info@taradell.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments