Inici Actualitat Montse Martínez i Marc Valero guanyen la 1a Cronodipòsit de Taradell

Montse Martínez i Marc Valero guanyen la 1a Cronodipòsit de Taradell

0
COMPARTIR

cronodiposti-2014-participants

Un total de 36 participants van atrevir-se a pujar corrent el dipòsit d’aigua de can Costa en la primera edició de la Cronodipòsit, organitzada per Taradell.com. La iniciativa popular, que era una de les novetats de la Festa Major 2014 de Taradell, va tenir molt bona acollida. Montse Martínez en categoria femenina i Marc Valero en masculina van ser els vencedors.

cronodiposit-2014-podi-femeniEls participants havien de completar un primer tram d’escales, un petit circuit pels jardins de can Costa i afrontar la segona passada per les primeres escales abans de pujar els 108 graons del dipòsit. La cursa va aixecar molta expectació amb una bona presència de públic.

En categoria femenina el triomf va ser per la taradellenca Montse Martínez que va parar el cronòmetre amb un temps de 50,15 segons. En segona posició una altra taradellenca Meri Serrabassa va fer un temps de 52,84 i Laura Casassas, també taradellenca, va ser tercera amb un temps de 55,60.

cronodiposit-2014-podi-masculiEn la categoria masculina el vencedor va ser un participant de Sant Fruitós de Bages. Marc Valero va trencar tots els registres amb un temps de 38,58 segons. Segon va ser Xavier Martín, de l’Ametlla del Vallès, amb un temps de 40,14 segons i tercer el taradellenc Pau Aparicio amb 40,58. Aquí podeu consultar els resultats.

Primera foto escollida
Primera foto escollida

Cal destacar que, fins i tot, hi va prendre part un participant amb el seu fill de tres mesos. En Guillem Gonzalo amb en Roc. Entre els participants també es van sortejar dues llonganisses de Mas Gasala, dues sessions de pàdel al Club Parc d’Esports i dues entrades per veure el partit Barça-Almeria. També es va donar un premi, gentilesa del Xocolater de Taradell, a l’últim classificat, Irene Casanovas de Taradell.

Foto guanyadora
Foto guanyadora

Finalment, també es va fer un concurs d’instagram amb fotografies de la prova identificades amb les etiquetes #1acronodiposit #taradell o #fmtaradell14. El premi, un menú degustació per a 2 persones al restaurant Nonna Jovita, va ser per Marc Muntal, després que els autors de les dues primeres fotos escollides com a guanyadores no hi fossin presents (una de les normes del concurs).

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots el públic i participants assistents i, sobretot, als col·laboradors i patrocinadors: Bou STI S.L., Mas Gasala, Actis Fisioteràpia, Cos Fisicwell, Esports Autonell, Club Parc d’Esports, Osofon, Penya Blaugrana de Taradell, El Xocolater de Taradell i Esports Montanyà.

Aquí us mostrem una àmplia galeria de fotos.

[shashin type=”albumphotos” id=”42″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments