Inici Actualitat Dos precandidats a la presidència del Barça al col·loqui organitzat per la...

Dos precandidats a la presidència del Barça al col·loqui organitzat per la Penya Barcelonista Taradell

0
COMPARTIR

logo-fc-barcelonaEn el marc dels actes de celebració dels 25 anys de la Penya Barcelonista de Taradell, aquest divendres al vespre tindrà lloc un col·loqui centrat en el FC Barcelona. Serà a 2/4 de 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font. Hi participaran dues persones que s’han posicionat per presidir el FC Barcelona.

D’una banda, hi haurà el candidat Agustí Benedito, que aquest dijous presenta la candidatura oficial i serà el primer en posicionar-se de cara a les eleccions del mes de juliol. I de l’altra, Jordi Farré, precandidat del col·lectiu “Som Gent Normal” que també pretén optar a la presidència del club blaugrana si supera el mínim de firmes exigit (2.534 firmes).

Al mateix temps també hi participarà Joan Torrent, exjugador blaugrana, i Dionís Crusellas, vicepresident de la Penya Blaugrana de Manlleu. El col·loqui porta per títol “Últims 25 anys del Barça”. Al llarg de l’acte també es lliuraran els premis del Concurs de dibuix que s’ha fet entre els alumnes de 1r a 6è de Primària del municipi. S’han presentat uns 90 dibuixos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments