Inici Actualitat L’atur a Taradell segueix baixant també al mes d’abril de 2024

L’atur a Taradell segueix baixant també al mes d’abril de 2024

0
COMPARTIR

La taxa d’atur a Taradell segueix a la baixa. Durant el mes d’abril de 2024 també hi va haver disminució. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina al mes de març de 2024 va baixar en 6 persones. És a dir, en total hi ha 218 taradellencs i taradellenques sense feina (6,49%). Fa un any, al 2023, la xifra d’aturats era molt més baixa, 204 persones.

A Osona, l’atur ha anat a la baixa al mes d’abril. Ara hi ha 78 persones menys en situació d’atur que al gener. És a dir, un total de 6.963 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era una mica més baixa, 6.909 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments