Inici Actualitat Dissabte hi haurà una paradeta per inscriure voluntaris per la Trobada de...

Dissabte hi haurà una paradeta per inscriure voluntaris per la Trobada de bastoners

0
COMPARTIR

ball-bastons-pasqua-20152A falta ja de pocs dies perquè Taradell aculli la Trobada nacional de bastoners, l’Associació Joves Taradell Setvetes instal·larà aquest dissabte una paradeta per inscriure voluntaris. Recordem que es necessiten uns 200 voluntaris que vulguin ajudar durant el 13 de juny a portar a terme tota la logística i acompanyament amb les colles participants.

La parada estarà instal·lada de 9 del matí a 1 del migdia al davant de Can Vilaró. Els voluntaris només han d’omplir un formulari d’inscripció (també es pot trobar en aquest enllaç i enviar-lo per mail a ajtsetvetes@gmail.com). Uns dies abans de la Trobada es faran sessions informatives per coordinar a tots els voluntaris i distribuir tasques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments