Inici Actualitat Ja tenim les primeres samarretes per ‘taradellejar’ perquè trieu talles

Ja tenim les primeres samarretes per ‘taradellejar’ perquè trieu talles

0
COMPARTIR

taradelleja-samarretes2

Des d’aquesta setmana ja tenim físicament els primers models de les samarretes de Taradell amb el lema ‘Taradelleja’. En tenim de diversos dissenys, colors i talles perquè pugueu veure quina us agrada més i us queda millor. Us podeu adreçar a la Drogueria Vivet per veure-les.

Clicant sobre cada un dels models podeu veure exactament com són i què hi posa a la samarreta. També podeu trobar les samarretes a la Drogueria Vivet on us les podreu emprovar i encarregar la vostra ja sigui blanca o blava. Són cinc models que representen simbòlicament cinc espais de Taradell:

Model Font Gran: Dona blavaDona blancaHome blavaHome blanca

Model Torre de Don Carles: Dona blavaDona blancaHome blavaHome blanca

Model Castell: Dona blavaDona blancaHome blavaHome blanca

Model Campanar: Dona blava – Dona blancaHome blavaHome blanca

Model Dipòsit: Dona blavaDona blancaHome blavaHome blanca

Recordem que intentem anar sota comanda per no tenir un estoc molt gran de samarretes i així evitar costos innecessaris i oferir un preu assequible. Els ingressos obtinguts serviran, un cop pagats els costos de producció, per finançar no tan sols les despeses d’aquesta web sinó altres activitats que organitzem com la Cronodipòsit i alguna sorpresa que tenim pendent d’anunciar-vos. El cost de la samarreta és de 14 euros.

Com que ja hi ha alguna petició per a nens i nenes, hem començat a fer llista per mirar de fer-ne d’específiques per a petits. Recordeu que la iniciativa és posar a l’abast dels taradellencs i taradellenques una samarreta que pretén posar èmfasi en l’orgull de ser de Taradell. I si cal encarregar més samarretes del compte, encara que no les venguem totes, ho farem. Per informació: info@taradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments