Inici Actualitat Obre el col·legi electoral de Taradell i ja es pot votar per...

Obre el col·legi electoral de Taradell i ja es pot votar per les municipals 2015

0
COMPARTIR

Eleccions-municipals-2015

Els taradellencs i taradellenques ja poden votar per les eleccions municipals 2015. L’únic col·legi electoral de Taradell ha obert les portes a les nou del matí sense cap incident remarcable, a banda d’algun membre de la mesa que ha arribat una mica tard a les vuit del matí. El personal de l’Ajuntament ha controlat, juntament amb el secretari, que tot fos correcte.

Eleccions-municipals-20154En total hi ha vuit meses en les quals poden arribar a votar un total de 4.753 taradellencs, segons el cens electoral. Són 91 votants més que en les eleccions municipals de 2011.

Recordem que els taradellencs poden votar tres candidatures encapçalades pels alcaldables Lluís Verdaguer (CiU), Salvador Clot (ERC) i Jacint Casadevall (SI). Just abans d’entrar a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font s’ha habilitat un espai amb uns panells on es pot veure a quina mesa has de votar en funció del sector de Taradell on vius, i dues taules amb les paperetes de les tres candidatures.

Al llarg del dia us anirem informant de com evoluciona la jornada electoral i de les dades de participació.

Eleccions-municipals-20153

Eleccions-municipals-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments