Inici Actualitat Durant tota la setmana Taradell és protagonista al Divendres de TV3

Durant tota la setmana Taradell és protagonista al Divendres de TV3

1
COMPARTIR

programa-divendres-tv3-taradell

El magazín diari de TV3 ‘Divendres‘ ha començat la setmana dedicada al municipi de Taradell. Aquest dilluns ja s’ha fet el primer programa amb un plató instal·lat a la Plaça de les Eres. Fins dimecres hi seran, ja que tota la setmana es dedica al nostre poble.

L’Espartac Peran ha aterrat acompanyat de tot l’equip tècnic i humà per fer les connexions en directe. Pel plató exterior de la Plaça hi ha passat Màrius Serra amb la seva secció ‘Paraules en ruta’, on ha destacat expressions tan taradellenques com “ets més marrà que els bous d’en Reig”, “ets més gandul que el gos d’en Barfull”, “fer una bartranada” com a sinònim de fer una bestiesa. També paraules com “poti” per referir-se als barcelonins o el verb “agarbonar” com a sinònim d’arrambar una parella o abraonar-se.

programa-divendres-tv3-taradell3Com a curiositat, fem esment que la iniciativa d’aquesta web de fer unes samarretes per recuperar l’expressió “Taradelleja” s’ha destacat durant el programa.

També hi ha hagut espai per les actuacions musicals. Primer de tot la coral Tastet de Gospel ha interpretat diverses cançons. La cloenda del programa l’ha fet el músic Pep Sala, que viu a Taradell, tocant en directe. Dimarts,, en canvi, la pluja va deslluir una mica el programa que es va centrar en la gastronomia. Primer amb cinc propostes gastrònomiques del món de taradellenques i, després, amb el protagonisme del Xocolater de Taradell.

Aquest dimecres serà l’últim dia del plató a la Plaça de les Eres amb nous protagonistes taradellencs.

programa-divendres-tv3-taradell2A continuació podeu veure una galeria d’imatges que han fet Miquel Vilardell i Rosa Maria Coromina.  També us donem l’enllaç per veure el programa (Taradell surt a partir dels 46 minuts 20 segons fins a 1 hora 32 minuts i just en els últims cinc minuts):

Divendres – 18/05/2015.

Segon programa:

Divendres – 19/05/2015.

[shashin type=”albumphotos” id=”74″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
josep
josep
19 maig 2015 7:04

L’actuació de Tastet de Gospel de Taradell, ahir, al programa Divendres de Tv3 va ser molt bonic i ple d’energia i va mostrar cap a Catalunya i arreu la nostra vila des de l’escenari entranyable de la plaça de les Eres.

Desitgem que aquests dies que encara resten s’ofereixin les tradicions, arrels i costums taradellenques que preserven i tenen cura les diverses entitats del poble.

Visca Taradell i Visca Catalunya!!!