Inici Actualitat SI presenta dijous la seva candidatura a l’alcaldia de Taradell

SI presenta dijous la seva candidatura a l’alcaldia de Taradell

0
COMPARTIR

acte campanya si 2015Aquest dijous a les 8 del vespre la formació de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) presentarà la seva candidatura a les eleccions municipals de Taradell. L’acte es farà al Centre cultural Costa i Font i és l’acte principal de campanya que realitzarà abans del 24 de maig. Per això, hi serà present el dirigent de Solidaritat, Alfons López Tena.

Solidaritat Taradell presenta a Jacint Casadevall com a candidat a l’alcaldia de Taradell, encapçalant una llista que va fer pública fa uns dies. Actualment, SI té dos regidors a l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments