Inici Actualitat Solidaritat presenta una llista amb Jacint Casadevall com a alcaldable per Taradell

Solidaritat presenta una llista amb Jacint Casadevall com a alcaldable per Taradell

5
COMPARTIR

llista-solidaritat-eleccions-municipals-2015

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) serà la tercera força política que opta a l’alcaldia de Taradell el proper 24 de maig. El seu candidat és Jacint Casadevall, actual regidor a l’Ajuntament, i que fa quatre anys en les últimes eleccions municipals anava de número 2. De fet, les posicions s’intercanvien respecte als últims comicis, ja que Concepció Baucells aquesta vegada ocupa el segon lloc a la llista.

Actualment, Solidaritat té dos regidors a l’Ajuntament de Taradell i va ser la sorpresa fa quatre anys, trencant el bipartidisme que hi havia al consistori i aconseguint més de 360 vots.

La llista també compta amb novetats respecte a l’última vegada. Com a número 3 hi ha l’Ariadna Canadell que fa quatre anys tancava la llista. S’estrenen Josep Puigsech (4), Xavier Burillo (6), Núria Llinàs (7), Laura Casadevall (12), Jordi Brillas (13) i Josep Casanovas, com a suplent. Repeteixen, tot i que en posicions diferents, Eva Freixas (5), Jordi Cesari (8), Joan Sayós (9), Anna Solà (10) i Jordi Bausells (11).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
La Tina
La Tina
5 maig 2015 8:35

La democràcia hi pot guanyar molt si governa ERC i no CiU, com des de fa moltes dècades.

La Lourdes
La Lourdes
5 maig 2015 14:25
Reply to  La Tina

Hola Tina, el teu comentari em sembla una mica ofensiu per a totes les persones que durants dècades han anat a votar… És que no era demòcrata votar CiU? La democràcia comença per la llibertat d’anar a votar el que cadascú vol… Doncs a votar i acceptar els resultats de la majoria… Així funciona la democràcia i les eleccions, oi?
A reveure…

Josep
Josep
30 abril 2015 14:36

Com pot ser que fa 24 hores els vots pel Sr.Casadevall eren 3 i ara son 146? Estic flipant…en 1 mes que falta en tindrà 3.000 !!!
Uauuu…!!!

Marcel
Marcel
29 abril 2015 8:19

Algú aposta a que treuen més vots a l’enquesta que al 24 de maig?

NÚRIA
NÚRIA
4 maig 2015 21:22
Reply to  Marcel

Això, Marcel, no ho sabem encara, ja veurem quina és la resposta de la gent el dia 24. De totes maneres, penso que és molt interessant que SOLIDARITAT hi sigui, per trencar el bipartidisme que hi ha hagut durant molts anys a Taradell, la democràcia hi pot guanyar molt.