Inici Actualitat L’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer ja està enllestida i ja es pot circular...

L’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer ja està enllestida i ja es pot circular amb cotxe

0
COMPARTIR

avinguda-mossen-cinto-verdaguer-2015

Quatre mesos i mig després de l’inici de les obres per reurbanitzar l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer de Taradell ja s’ha obert al trànsit. Des d’aquest dijous 2 d’abril ja s’hi pot circular amb cotxe. El canvi més important és que s’han ampliat les voreres i la calçada és més estreta, tot i que no hi ha problemes perquè hi circulin vehicles en els dos sentits de la marxa.

obres-avinguda-verdaguer-20152L’objectiu de les obres era millorar els serveis amb el soterrament de llum i telefonia, completar la xarxa de gas i clavegueram, i millorar la mobilitat i la seguretat viària. Per exemple, els punts d’il·luminació s’han canviat per sistemes de tecnologia més eficient i sostenible i s’ha incorporat mobiliari urbà i zona ajardinada. Al mateix temps també s’ha modificat lleugerament la rotdona de l’Atlàntida perquè l’accés des de qualsevol punt fos més natural i segur, i s’ha reasfaltat tota l’avinguda.

Les obres  han afectat un total d’uns 400 metres lineals i s’han executat en diferents trams. Anaven a càrrec de l’empresa CERTIS, guanyadora de la licitació, i han tingut un cost aproximat de 758.000 euros, la gran majoria pagats per la Diputació de Barcelona.

obres-avinguda-verdaguer

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments