Inici Actualitat El president Mas inaugura l’Espai d’aigua i salut de Taradell que ja...

El president Mas inaugura l’Espai d’aigua i salut de Taradell que ja té més de 1.000 abonats

4
COMPARTIR

inauguracio espai aigua salut 20152

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va inaugurar aquest dissabte l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell. Acompanyat de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el Conseller de Presidència, Francesc Homs, el president Mas va comparar l’evolució de l’equipament esportiu amb el procés català. “Hi ha coses que es fan en els moments més durs, es veuen poc, però es fa feina ben feta i el resultat és bo. No només se n’ha fet a Taradell sinó en el conjunt de Catalunya”.

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, després de fer àmplies mencions d’agraïment, va destacar que és un equipament “ben integrat en el bosc i on s’hi reflecteixen els pins”. Verdaguer no es va oblidar de l’exalcalde Josep Munmany. “Va ser un repte que vam iniciar junts i avui ens traiem una pedreta de la sabata, que ens deixava caminar, però crec que teníem un deute amb Taradell”. La construcció ha durat 8 anys després de diversos contratemps i reformular el projecte inicial.

inauguracio espai aigua salut 20153Verdaguer va destacar que “demostrem que les coses si es lluiten, persegueixen, som perseverants i superem les dificultats, el cim és més gratificant”. Va agrair el suport de la Diputació de Barcelona per estar al costat dels ajuntaments i la paciència dels taradellencs. També va fer broma quan va dir que era un equipament màgic, ja que “des de l’agost he perdut cinc quilos”. Al mateix temps, va apuntar que l’èxit de l’equipament tenia tres claus: la reorientació de l’equipament cap a menys aigua i més gimnàs, no haver apostat per inversors externs i “l’efecte Taradell”. Aquest concepte el va definir com la implicació dels taradellencs per tot allò que és del poble. I com a exemple va dir que “creiem tenir uns 500 abonats a l’inici i acabar el primer any amb 800. Però ahir en Joan Casassas i jo vam ser els últims en apuntar-nos i ser l’abonat 1.083 i 1.084”.

Finalment, Verdaguer va recordar que la família d’Artur Mas havia estiuejat a Taradell, concretament a Can Brugalla i no a la Villa Maria com s’ha dit, i que la mare del president es recordava d’un bosc (El Pujoló). La part divertida va ser quan Verdaguer, fent referència a una entrevista periodística, va recordar que el President Mas abans de les últimes eleccions catalanes s’havia relaxat amb un moment de piscina. Per això, li va oferir l’EAS Taradell per si necessitava un lloc de relax abans de les eleccions del 27 de setembre.

IMG_2378El President Artur Mas va entomar la broma i va respondre dient: “Recullo la invitació, però primer comprovaré si l’alcalde abans del 24 de maig passa per aquí i li dóna sort. Llavors passaré o no segons com li vagi la cosa”. Mas va recordar que l’equipament es va projectar “en moments d’eufòria econòmica i s’acaba quan s’ha passat un període molt dur i quan s’albira alguna sortida”. “També a Catalunya passarà el mateix. Anys durs i d’incerteses, però al costat d’això, esforç, empenta, coratge, valentia, creure en els objectius i al final arriba la primavera”.

Després dels parlaments es va fer la descoberta simbòlica de la placa commemorativa. Anteriorment, totes les autoritats havien pogut visitar tots els espais de l’equipament. De fet, el president Artur Mas, fins i tot, es va atrevir a fer algun exercici físic en alguna de les màquines del gimnàs de l’Espai d’Aigua i Salut. Durant tot el dia l’equipament tenia les portes obertes perquè es poguessin visitar les instal·lacions. La posada en marxa es fa l’1 d’abril.

A continuació teniu una galeria de fotos de l’acte.

[shashin type=”albumphotos” id=”71″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jofre
Jofre
28 març 2015 19:32

Que fàcil és governar tirant d’inauguracions i no ajudant a les persones.

Adriana Barba
Adriana Barba
30 març 2015 18:04
Reply to  Jofre

I que fàcil és criticar sense disposar d’arguments…O si més no, sense la voluntat de defensar-los.

Jofre
Jofre
31 març 2015 14:14
Reply to  Adriana Barba

Estimada Ariadna, només cal parlar amb la gent de Taradell i la majoria et dirà que aquest ajuntament va a cop d’infraestructura, però no es dóna solucions a problemes quotidians.

A reveure.

Debat
Debat
28 març 2015 18:36

Bona tarda:
Abonat és la persona que paga la quota… hi han 1.000 persones que paguen quota?

Els usuaris és una altra cosa…

Em queda aquest dubte.