Inici Actualitat Danses de la Catalunya Central a la 35a Festa del soci de...

Danses de la Catalunya Central a la 35a Festa del soci de l’Esbart Sant Genís

0
COMPARTIR

festa-soci-esbart-2015

Una roda d’Esbarts de la Catalunya Central va posar el punt i final aquest diumenge a la 35a Festa del soci de l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell. L’acte va tenir lloc al Centre cultural Costa i Font on es van ballar unes 18 danses entre els diferents esbarts participants. Hi eren presents grups infantils i juvenils dels esbarts de Sant Martí Sarroca, Navàs, Gelida i Taradell. En el cas de l’Esbart Sant Genís també van actuar el grup major i el grup de pares.

Durant el matí la Festa havia comptat amb una cercavila pels carrers del municipi i un taller de ball de bastons. Al migdia es va fer la tradicional arrossada que, des de fa uns anys es fa conjuntament amb la festa del soci.

Cal destacar que en aquest acte l’Esbart Sant Genís estrenava president. Miquel Vivet agafa el relleu de Núria Vilaró al capdavant de l’entitat, que compta amb un total de cinc grups i uns 75 membres. Al mes de juny l’Esbart acollirà la Trobada nacional de bastoners.

A continuació podeu veure algunes imatges de la roda d’esbarts.

[shashin type=”albumphotos” id=”69″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments