Inici Actualitat La trobada nacional de bastoners de Catalunya 2015 es farà a Taradell

La trobada nacional de bastoners de Catalunya 2015 es farà a Taradell

2
COMPARTIR

esbart-trobada-bastoners-2014

Taradell serà el municipi que acollirà durant el 2015 la trobada nacional de bastoners de Catalunya. Aquest dissabte es va celebrar la trobada 2014 a Sant Adrià del Besòs i es va anunciar que Taradell serà la seu 2015.

Això significa que durant el 2015 al municipi es faran diverses activitats per difondre la cultura del ball de bastons involucrant diferents entitats i espais. La iniciativa es clou amb un acte central (segurament al mes de juny o juliol) durant el qual té lloc la trobada nacional. Per fer-nos una idea, cal dir que a Sant Adrià del Besòs hi van ser presents aquest dissabte 59 colles de bastoners.

esbart-trobada-bastoners-20142Per portar a terme i organitzar tots els actes s’ha constituït una nova entitat (Associació jove Taradell setvetes), que juntament amb l’Esbart dansaire Sant Genís i l’Associació de voluntaris Protecció Civil Taradell s’encarregaran de tota la logística, amb el suport de l’Ajuntament de Taradell. Aquest dissabte el grup de bastoners de l’Esbart va participar en la trobada. La de Taradell serà la 40a edició de la Trobada nacional de bastoners de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gemma Ollé Planas
Gemma Ollé Planas
27 febrer 2015 11:56

Hola, som els bastoners de La Palma de Cervelló i ens agradaria saber la data de la trobada. Gràcies

Esbart Dansaire Sant Adria
8 juliol 2014 15:24

Hola companys, per tot el que necessiteu ja sabeu on ens podeu trobar. Nosaltres hem organitzat la 39a Trobada i vàrem comptar amb l’ajuda dels Estelladors de Prats de Lluçanès que varen organitzar la 38a Trobada i ens van donar molts consells. Nosaltres tal com vàrem parlar, us ajudarem en el què necessiteu i us explicarem la nostra experiència. Ànims i visca el Ball de Bastons.