Inici Actualitat El musical ‘El Foc de la Misèria’ es prorroga un cap de...

El musical ‘El Foc de la Misèria’ es prorroga un cap de setmana més

0
COMPARTIR

musical-foc-miseria

Després de la gran assistència de públic durant els dos caps de setmana de representació, el grup Canya que no és conya ha decidit prorrogar el musical ‘El Foc de la Misèria‘ un cap de setmana més. En les cinc representacions fetes fins ara hi han passat més d’un miler d’espectadors.

Les representacions de pròrroga seràn dissabte dia 29 de novembre a les 21:30h i diumenge dia 30 de novembre a les 18h al Centre cultural Costa i Font de Taradell Les entrades es podran adquirir al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell, o bé trucant per telèfon al 664.60.80.99 (10 euros anticipada / 12 euros taquilla).

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments