Inici Actualitat Canya que no és conya proposa a Taradell el seu nou musical...

Canya que no és conya proposa a Taradell el seu nou musical ‘El Foc de la Misèria’

0
COMPARTIR

musical-foc-miseria

Sota el títol ‘El Foc de la Misèria‘ s’ha estrenat aquest cap de setmana a Taradell el nou musical de l’Associació teatral Canya que no és conya. Una tretena d’actors i actrius donen forma a aquesta adpatació lliure del musical ‘Les Misérables’, del compositor Claude-Michel- Schönberg i basat en la novel·la homònima de Victor Hugo.

L’obra, d’unes dues hores i mitja de durada amb pausa al mig, destaca perquè la gran majoria d’actors i actrius s’atreveixen a cantar, tot i no ser-ne professionals. També destaca un element al qual ja ens té acostumats Canya que no és conya i que vam poder veure en el primer musical. I és que constantment canvia d’escenografia i ens transporta des d’un vaixell fins a una taverna de mala reputació, passant per un barricada o un jutjat. El secret és haver ideat elements escenogràfics mòbils. El musical també destaca per una il·luminació tènue i, més aviat fosca.

musical-foc-miseria2Pel que fa al contingut, barreja de venjança, compassió, odi i, com no, amor en una història situada a la França del segle XIX. En definitiva, els qui vagin a veure el musical podran gaudir d’un projecte totalment diferent al que es va poder veure fa dos anys amb ‘Set de Venjança‘. La direcció ha anat a càrrec d’Helena Mas i Anna Maria Tuneu.

El musical es pot veure aquest dissabte 15 de novembre a les 21:30h i diumenge  16 de novembre a les 18h al Centre cultural Costa i Font. També es representarà el pròxim divendres 21, dissabte 22 i diumenge  23. I s’ha prorrogat els dies 29 de novembre a les 21:30h i 30 de novembre a les 18h. Les entrades es poden adquirir al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell, o bé trucant per telèfon al 664.60.80.99 (10 euros anticipada / 12 euros taquilla).

Aquí us deixem un vídeo d’un petit fragment de musical i una galeria de fotografies.

[shashin type=”albumphotos” id=”54″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments