Inici Actualitat Unes 450 persones assisteixen a l’estrena del musical “Set de Venjança”

Unes 450 persones assisteixen a l’estrena del musical “Set de Venjança”

0
COMPARTIR

L’Associació teatral Canya que no és conya va debutar aquest cap de setmana en el món dels musicals amb una doble lluïda representació de “Set de Venjança”. En el primer cap de setmana, la posada en escena va sorprendre als seus espectadors per l’aconseguida escenografia i les interpretacions musicals dels seus actors i actrius. Aproximadament, unes 450 persones van assistir a les representacions del dissabte a la nit i diumenge a la tarda.

“Set de Venjança”, obra basada en la pel·lícula “Sweeney Todd” de Tim Burton i en el musical d’Stephen Sondheim, narra la història d’un barber de Londres que provoca un espiral d’assassinats després de no superar la pèrdua de la seva estimada. Una vintena d’actors, acompanyats per una il·luminació molt misteriosa i una escenografia canviant, recreen la història amb fragments teatrals i d’altres de musicals. Sorprèn gratament que en general canten d’allò més bé, tot i no tenir formació coral, excepte la que han realitzat per preparar l’obra.

Canya que no és conya afronta així el seu primer musical sota la direcció artística d’Albert Solans i la direcció musical de Joan Casas. Cal destacar que els membres de l’associació s’han fet càrrec de la traducció i adaptació del guió i de les cançons, i de tot el procés de producció del muntatge, des de l’escenografia fins al vestuari.

L’obra encara es pot veure els dies 26 i 27 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre i el 28 d’octubre a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font. Les entrades es poden comprar al bar de Can Costa per un preu de 10 euros.

Aquí podeu veure una galeria de fotografies realitzades per Miquel Vilardell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments