Inici Actualitat Apareixen pintades a favor d’Espanya al Castell de Taradell

Apareixen pintades a favor d’Espanya al Castell de Taradell

4
COMPARTIR

pintades-castell-2014

Aquest cap de setmana han aparegut aquestes pintades al Castell de Taradell, un dels patrimonis històrics del nostre muncipi. Estan fetes a les parets interiors del castell i, tal i com es pot veure, en una s’hi ha pintat la bandera d’Espanya i en l’altra, de groc, hi posa España.

Aquesta no és la primera bretolada que es fa al Castell d’en Boxi. Recordem que a principis d’aquest 2014 van robar l’estelada que oneja després de serrar el pal que la sustenta.

Les fotos ens les ha fet arribar en Carles Roma.

pintades-castell-20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Miquel Vivet

Ahir al matí amb uns amics vàrem anar a caminar fins el castell i vàrem tornar a “hissar” l’estelada!

teresa sola cunill

En saber la notícia, avui al mati el meu home ha anat al Castell i la senyera estava a terra. Crec que valdria més que aquests que fan això es cuidessin més de casa seva. Segur que tenen prou feina, i no fer aquestes malifetes que no tenen ni cap ni peus.
Són uns impresentables. Allà on no n’hi ha, no en raja.

Josep Autonell Costa

És normal que tots els que defensen l’Estat Español, no tenen el mateix tarannà, però tots diuen que Catalunya és Espanya, si axí és, alguns fent aquestes bretolades, poc estimen el que es pensen que és el seu patrimoni, dels fatxes rancis i casposos què se’n pot esperar??……

Maria Godayol

Això és imperdonable, és una falta de respecte al patrimoni de tots. Això demostra quina mena de persones són, la cultura que tenen i la seva gran covardia, ja que són incapaços de donar la cara. Si es pensen que fent aquests actes deixarem d’anar endavant ho tenen clar.

No hi ha paraules, o són massa fortes, per descriure el que tots sentim en aquests moments.