Inici Actualitat Canya que no és conya estrena aquest divendres el musical ‘El foc...

Canya que no és conya estrena aquest divendres el musical ‘El foc de la misèria’

0
COMPARTIR

foc-miseria-cartellL’Associació Teatral ‘Canya que no és Conya’ de Taradell presenta el seu segon projecte musical, que porta per títol ‘El Foc de la Misèria‘, i que és una adaptació lliure feta per la pròpia companyia del conegut musical “Les Misérables”, del compositor Claude-Michel- Schönberg i basat en la novel·la homònima de Victor Hugo.

Una obra amb una trentena d’actors de totes les edats, que commemora el seu cinquè any com a associació teatral i que va dirigida a tots els públics. Les funcions seran els dies 15, 21 i 22 de novembre a les 21:30 h, i el 16 i 23 de novembre a les 18 h. Les entrades es poden adquirir al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell, o bé trucant per telèfon al 664.60.80.99 (10 euros anticipada / 12 euros taquilla).

Aquest és el segon musical de l’associació teatral després de l’èxit de SeT de Venjança ara fa dos anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments