Inici Actualitat La UD Taradell suma un punt de Lliçà d’Avall

La UD Taradell suma un punt de Lliçà d’Avall

0
COMPARTIR

udtaradell2014-15Empat a zero entre el Lliçà d’Avall i la U.D. Taradell aquest diumenge al migdia. L’equip taradellenc, amb moltes baixes, ha tret un nou empat, el quart consecutiu i el segon sense gols.

A la primera meitat no hi ha hagut moltes ocasions. Cap als 15 minuts el Lliçà de Avall n’ha tingut una de clara en una centrada per la banda dreta que ha requerit una bona intervenció de Nil. I cap als últims minuts en una jugada calcada que ha acabat anat fora de porteria. Pel que fa al Taradell, hi ha hagut dues arribades de Joan Molist per la dreta que ha rematat Sergi Company però no han trobat el camí del gol.

A la segona meitat, el Lliçà d’Avall ha començat molt fort amb dues o tres ocasions molt clares per inaugurar el marcador, però els pals o en Nil ho han evitat. Després del primer quart d’hora el partit s’ha igualat i el Taradell ha tingut una ocasió en un xut de Serrabassa que ha fet lluir el porter local.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments