Inici Actualitat A la UD Taradell li falta gol per desfer l’empat contra el...

A la UD Taradell li falta gol per desfer l’empat contra el Sabadell Nord

0
COMPARTIR

ud-taradell-sabadellnord20142

La Unió Deportiva Taradell ha empatat aquest dissabte a zero contra el Sabadell Nord, en un matx on han tingut les millors ocasions, però li ha faltat eficàcia. El partit podia haver canviat de signe si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol legal a la segona meitat. El Taradell presentava les sancions de Talavera i Òscar Sánchez, i les lesions de Canó, Carrillo i Cuenca.

A la primera meitat els taradellencs han tingut el control del partit i les millors ocasions. Després d’un primer avís en una centrada de Martí Creus per l’esquerra que no trobava finalitzador, el Taradell ha tingut la més clara al minut 27. Una centrada d’Albert Muntal per l’esquerra feia que Erra ho tingués tot a favor per marcar, però la seva rematada de primeres sortia fregant el pal.

Tot seguit el Sabadell Nord incomodava amb una rematada de cap molt desviada i un xut forçat que Sergi Solanich ha aturat. I al minut 37 ha arribat una nova oportuntiat clara pel Taradell. Albert Muntal s’ha plantat davant del porter, però el seu xut s’ha estavellat al cos del jugador visitant. A més, tot seguit Muntal ha estat substituït per lesió.

ud-taradell-sabadellnord2014La segona meitat ha estat més moguda. Als 8 minuts els visitants s’han quedat amb inferioritat quan un jugador del Sabadell Nord ha vist la segona targeta groga per tirar la pilota a un rival amb el joc aturat. El Taradell ha buscat el gol i l’ha trobat. Als 10 minuts Martí Creus ha marcat en una jugada que ha començat amb una centrada per la dreta. Martí Pedrón posant el cos deixava passar la pilota i Creus l’engaltava al fons de la xarxa. L’àrbtire, però, ha anul·lat el gol considerant, de forma molt rigorosa, falta de Pedrón. Més tard, Serrabassa ho provava amb un xut que el porter ha hagut d’enviar a córner.

Mentrestant els visitants han tingut ocasions en xuts de lluny que han obligat a Sergi Solanich a intervenir. El més clar ha estat un xut quasi des del mig del camp que ha tocat la part exterior del pal dret de la porteria del Taradell.

A un quart d’hora pel final el Sabadell Nord s’ha quedat amb nou jugadors perquè un jugador en ser substituït ha perdut temps traient-se les espinetlleres i ha vist dues targetes grogues, una per l’acció i l’altra per protestar. Fins al final el Taradell ho ha intentat tot. Pau ha vist la segona groga i ha estat expulsat. I Marc Font, en temps de descompte, ha estat a punt de marcar en un xut creuat que ha sortit fregant el pal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments