Inici Actualitat Fins el 15 de novembre podeu fer les inscripcions per la 35a...

Fins el 15 de novembre podeu fer les inscripcions per la 35a marxa Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

rupit-taradell2013

Tot a punt per a la celebració de la 35a edició de la popular marxa Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell. Les inscripcions ja fa dies que estan obertes i es tanquen el proper 13 de novembre. La caminada es farà el diumenge 16 de novembre.

Des de la web del CET o al mateix local social es poden fer inscripcions, que estan limitades a un màxim de 1.000 inscrits. Hi ha diferents preus (entre els 20 i els 42,5 €) en funció de si ets soci i si necessites arribar a Rupit amb autocar.

El recorregut, com és habitual, comptarà amb 43,5 quilòmetres. La sortida es farà entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí del pont de fusta de Rupit. Hi haurà serveis d’autocar que sortiran de davant de l’església de Taradell de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 del matí. L’itinerari estarà indicat amb senyals de GR, PR i senyals propis de la marxa. Hi haruà sis controls de pas, juntament amb la sortida i arribada, i 8 avituallaments.

L’hora màxima d’arribada serà a les 6 de la tarda i a aquesta hora es donarà la caminada per acabada. Aquí podeu veure la notícia de l’edició 2013 que vam cobrir amb una àmplia galeria de fotos i on hi van prendre part més de 700 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments