Inici Actualitat La pluja endureix la 34a Rupit-Taradell que compta amb 744 valents

La pluja endureix la 34a Rupit-Taradell que compta amb 744 valents

2
COMPARTIR

rupit-taradell2013

Hi havia 1.016 inscrits a la 34a edició de la Marxa Rupit-Taradell i al final un total de 744 van prendre la sortida (en l’edició 2012 van ser-ne 1.118). Ho van fer amb un intens aiguat, sobretot, durant les dues primeres hores de recorregut. Els 43 quilòmetres de recorregut es van fer molt exigents, ja que només  a l’equador de la marxa i a la part final la pluja va respectar als participants. La resta va ser un camí ple de bassals i fang. Això sí amb paisatges espectaculars.

Destacar punts com el Salt de la Minyona, on molts participants s’aturaven per prendre fotografies, Sant Llorenç dels Munts o el Castell d’en Boix.

Tot i no ser una marxa competitiva, ja que no es donen premis, us fem saber els primers en arribar amb menys temps. El millor temps el va completar en Ricard Castaño  Soler, que va tardar 4 hores 38 minuts i 24 segons. La primera dona va ser Isabel Illamola Vialta amb un temps de 6 hores 4 minuts i 59 segons.

Mentrestant el primer atleta local va ser en Jordi Pascual Sala amb un temps de 4 hores 51 minuts i 55 segons. A més, va ser segon a la classificació general. També cal destacar que dos taradellencs més van ser 3r i 4t a la general. Es tracta d’Alfons Morcillo (4h58m33s) i Jordi Camps (5h0m27s).

rupit-taradell20133

Podeu veure les classificacions de cada participant a aquest enllaç.

rupit-taradell20132Per primer any la marxa Rupit-Taradell va utilitzar un sistema de codis QR per controlar els participants. Així en tres punts de control i a l’arribada es controlava el pas dels participants amb un lector i es podia saber quants faltaven perquè passessin pel punt. Es tractava d’una prova pilot i la primera prova en usar la tecnologia Smartchrono de l’empresa Novotiming, que cronometra curses en temps real amb smartphones.

Aquí podeu veure una àmplia galeria de fotos que hem fet després de completar tot el recorregut i on us podreu fer una idea de les condicons que van superar els participants:

[shashin type=”albumphotos” id=”23″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
24 novembre 2013 14:27

Felicitats al CE Taradell, ha estat una marxa molt ben organitzada. Gràcies per tota la feina que heu fet. Ramon

Eva
Eva
17 novembre 2013 22:22

Joan, aquí el més valent de tots ets tu! Pluja i càmera de fotos i article i publireportatge, tot, i el mateix dia. Espero que l’hagis disfrutada!