Inici Actualitat A la venda les entrades per al nou musical de Canya que...

A la venda les entrades per al nou musical de Canya que no és Conya

0
COMPARTIR

canya-conya-preparant-musical

L’Associació Teatral ‘Canya que no és Conya’ estrenarà aquest pròxim mes de novembre el seu segon projecte musical. Després de l’èxit de SeT de Venjança ara fa dos anys, la nova proposta porta per títol El Foc de la Misèria i és una adaptació lliure del conegut musical Les Misérables, del compositor francès Claude-Michel-Schönberg i basat en la novel·la homònima de Víctor Hugo.

canya-conya-preparant-musical2L’obra servirà per commemorar el cinquè any com a associació teatral de Canya que no és conya. El musical està dirigit a tots els públics i es posarà en escena els caps de setmant del 15 i 16, i 21, 22 i 23 de novembre. Els dies 15, 21 i 22 de novembre a 2/4 de 10 de la nit, i els diumenges 16 i 23 a les sis de la tarda.

Les entrades anticipades es posen a la venda a partir d’avui dilluns. Es poden comprar al Centre Cultural Costa i Font o trucant al número de telèfon 664.60.80.99. El preu és de 10 euros anticipada i 12 euros taquilla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments