Inici Actualitat Taradell tindrà dues pistes d’skate per al jovent

Taradell tindrà dues pistes d’skate per al jovent

4
COMPARTIR

pavellóAbans de finals d’any es construiran dues zones per a la pràctica de l’skate a Taradell. En el ple municipal d’aquest dijous l’Ajuntament de Taradell va aprovar una partida d’inversió de 15.000 euros per a la seva construcció. Aquests diners procedeixen d’una subvenció de la Diputació de Barcelona, que se sumen a 17.500 euros rebuts que formen part dels diners que es van destinar per a reformes de millora del pavelló d’esports fetes abans de Festa Major.

Pel que fa a les pistes d’skate, es construirà un espai proper al pavelló i un espai més petit al barri de Mont-rodon. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, es tracta d’una “reclamació de molt jovent del poble que ens feien des de fa temps”. De fet, a la web se’n va publicar una carta d’una lectora. La seva construcció serà ràpida, ja que únicament cal habilitar lloses de formigó per on patinar i comprar els mòduls que conformin el disseny dels espais.

Al ple també es va informar d’altres inversions no previstes en el pressupost inicial de 2014. A banda de subvencions per a benestar social i joventut que es gestionaran a través de la Mancomunitat La Plana, asfaltat de vials o millores de l’enllumenat públic i l’eficiència energètica, destaca una partida de 29.000 euros per resoldre problemes de climatització del Centre cultural Costa i Font.

ERC va posar en evidència que al llarg dels anys amb la climatització del centre cultural “sempre hem tingut moltes dificultats perquè anés bé i s’hi han gastat molts diners per a reparacions”. SI va coincidir i va demanar si no es podria fer un estudi per instal·lar un altre sistema més adient. L’alcalde Lluís Verdaguer va reconèixer que sempre havia estat un tema complex de gestionar, però que no havia estat “ruinós”. Va explicar que fa 5 anys ja es va canviar el sistema de ventilació original i que segurament si es fes ara l’equipament “s’apostaria per un altre sistema”. Pel que fa a la inversió va dir que consistia en el canvi de tuberies que “s’han deteriorat amb el temps” i que independentment del mecanisme instal·lat s’hauria de fer.

ERC i SI es van abstenir en la votació perquè el punt incloïa també una partida destinada a la direcció d’obres de la piscina de quan es va reformular el projecte, però van voler deixar clar que a banda d’aquesta part, en la resta d’inversions hi estaven completament d’acord. Josep Ricart també es va abstenir, al·legant que no havia pogut participar en la decisió del destí dels diners.

Finalment, el ple també va adjudicar el projecte d’urbanització de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer. L’empresa que realitzarà les obres serà Certis amb un pressupost de 626.000 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradellenc
Taradellenc
10 octubre 2014 22:08

Marc M estic molt content que tinguis/tingueu pista d’skate.
En el fons no és l’acompliment d’una promesa, sort en tens que s’acosten eleccions municipals i l’actual alcalde s’hi torna a presentar. Si no fos així…

Tot i això, enhorabona per tots els practicants d’skate.

sara
sara
10 octubre 2014 21:38

Jo també voldria donar les gràcies ja que no sé si he ensopegat el temps que tocava, però estic contenta que realment es faci. Moltes gràcies per escoltar el meu suggeriment.

Marc M
Marc M
10 octubre 2014 19:24

Tal i com va prometre el nostre alcalde quan li vam demanar ja tenim el que demanàvem.

Volem donar gràcies a l’Ajuntament i a l’alcalde perquè va prometre-ho i pocs alcaldes quan prometen ho fan.

Moltes gràcies.

Marc
Marc
10 octubre 2014 17:38

Arriba molt tard, fa anys que ho demanem