Inici Actualitat El CET Enclusa decideix no organitzar el 5è Duatló del Bandoler

El CET Enclusa decideix no organitzar el 5è Duatló del Bandoler

0
COMPARTIR

duatlo-bandoler-20132Aquest octubre no es viurà una nova edició del Duatló del Bandoler de Taradell. Mitjançant un comunicat el CET L’Enclusa ha anunciat que no s’organitzarà la prova per problemes logístics i tècnics. Recordem que l’any passat per primera vegada el duatló va pujar fins a Matagalls, convertint la prova un autèntic duatló de muntanya.

Segons el CET L’Enclusa, “per motius tècnics, enguany, no ens és possible organitzar amb suficients garanties el V Duatló del Bandoler”. Asseguren que ja està treballant per poder organitzar la prova de cara a l’any vinent.

Tot i això, sí que s’organitzarà la tercera edició del Duatló infantil, que es disputarà el dissabte 18 d’octubre, tal i com estava previst.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments