Inici Actualitat Francesc Freixer triomfa en el 4art duatló del Bandoler de Taradell

Francesc Freixer triomfa en el 4art duatló del Bandoler de Taradell

0
COMPARTIR

duatlo-bandoler-2013

El campió del món de duatlons de muntanya, Francesc Freixer, va fer bons els pronòstics i es va imposar aquest diumenge en la quarta edició del duatló del Bandoler de Taradell. Freixer va guanyar amb un temps de 2 hores 30 minuts i 22 segons. Però no ho va tenir fàcil, ja que Genís Zapater va ser segon a quasi quatre minuts (2h34’16”), i podria haver optat a la victòria si no hagués patit una punxada en els últims quilòmetres de recorregut.

En tercera posició va arribar Marc Casanova amb el mateix temps que Zapater, a qui va deixar entrar segon. El primer participant de Taradell va ser Marc Clapés en sisena posició amb un temps de 2 hores 42 minuts i 14 segons.

duatlo-bandoler-20132En categoria femenina, victòria per Meritxell Giménez amb un temps de 3 hores 33 minuts i 33 segons (també va guanyar premi Màster 40), seguida per Meritxell Figueres (també va guanyar categoria sub23) amb un temps de 3 hores 46 minuts i 20 segons. El podi el va completar Núria Ferrer amb un temps de 3 hores 48 minuts i 45 segons.

El premi al millor júnior va ser per Sergi Cardona (2h52’45”), el primer sub23 va ser Genís Zapater, mentre que en veterans Màster 1 es va imposar Toni Casals (2h50’19”), i en veterans Màster 2 Miquel Genollà (3h00’28”). A nivell d’equips, triomf per al Lluçanès, seguit pel Vic-ETB.

Cal destacar la magnífica organització de la prova per part del CET L’Enclusa, que per primera vegada pujada al cim de Matagalls convertint-la en una competició d’alta muntanya. Els participants van sortir a 2/4 de 9 del matí del bosc del Pujoló, centre de la prova, i van completar un total de 40 quilòmetres. Un primer tram en btt de 17 quilòmetres, per deixar les bicis i pujar fins a Matagalls en un tram de 13 quilòmetres. La part final, de nou en btt, comptava amb quasi 10 quilòmetres més.

La prova era la tercera puntuable per al circuit de duatlons Terra Endins i per primera vegada entrava dins del calendari de la Federació Catalana de triatló. En total hi van prendre part 143 participants.

Us deixem amb una galeria de fotos completíssima on es pot veure, per exemple, l’arribada dels favorits al cim de Matagalls.

[shashin type=”albumphotos” id=”20″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments