Inici Actualitat La caminada teatralitzada “A la foscor d’en Toca-sons” diu adéu amb focs...

La caminada teatralitzada “A la foscor d’en Toca-sons” diu adéu amb focs artificials

0
COMPARTIR

caminada-foscor-toca-sons-2014

La caminada teatralitzada “A la foscor d’en Toca-sons” va posar-se en escena aquest dijous a la nit per setena i última vegada. Després de set edicions, la Festa d’en Toca-sons i el grup Canya que no és conya han decidit que de cara a l’any vinent hi haurà un espectacle nou. De totes maneres, quasi mig miler de persones no es van voler perdre l’última representació. I és que la iniciativa ha tingut molt èxit perquè tan sols en les tres últimes edicions anteriors hi havien passat 2.700 persones (no tenim dades dels tres primers anys).

La Plaça de les Eres va ser el punt de partida amb tres grups que feien un recorregut en diferent ordre per visualitzar les mateixes escenes. La caminada passava pel carrer Sant Sebastià i punts com la plaça de Santa Llúcia, la Font Gran, el Tint i l’espai del davant de l’església Sant Genís. Al llarg del recorregut s’hi trobaven diferents personatges. Una cinquantena d’actors i actrius participaven en el muntatge que va tenir el colofó final, ja amb tot el públic reunit, davant de l’església parroquial.

Allà s’hi va projectar un muntatge amb música, text i imatges d’aquests set anys de la caminada “A la foscor d’en Toca-sons”. I es va tancar amb uns espectaculars focs artificials, que van entusiasmar al públic. Aquí podeu veure algunes fotos de l’inici de la caminada.

Caminada 2013

[shashin type=”albumphotos” id=”46″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments