Inici Actualitat Més d’un miler de persones gaudeixen de la caminada “A la foscor...

Més d’un miler de persones gaudeixen de la caminada “A la foscor d’en Toca-Sons”

0
COMPARTIR

Passen els anys i la caminada teatralitzada “A la foscor d’en Toca-sons” gaudeix cada vegada més de major salut. Aquest dijous al vespre en el marc de la Festa Major de Taradell es va celebrar la sisena edició d’aquesta iniciativa, liderada pel grup Canya que no és conya i la comissió de la Festa d’en Toca-Sons. Més d’un miler de persones, distribuïdes en tres grups, van gaudir de la representació teatral.

Noves escenes teatralitzades i un recorregut per diferents racons del poble amb sortida des de la Plaça de les Eres van portar el públic a recrerar les peripècies dels bandolers i d’en Toca-Sons. El final de la caminada aquest any es va fer a l’exterior de l’església Sant Genís de Taradell amb una il·luminació molt misteriosa.

De nou, es van fer tres grups de públic perquè no hi hagués massificació i tothom pogués seguir les escenes amb un òptim punt de visió. Cal destacar que la caminada va acabar amb un punt d’emotivitat, ja que amb tots els actors i responsables de la caminada es va fer un recordatori i dedicatòria a Lluís Tuneu, traspassat fa uns mesos, i a qui enguany se li dedica la Festa d’en Toca-Sons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments