Inici Actualitat Diumenge Taradell fa un assaig de la V

Diumenge Taradell fa un assaig de la V

0
COMPARTIR

cadena-gitanosEn el marc de la Festa Major, Taradell farà aquest diumenge 24 d’agost un assaig de la V. El punt de trobada serà a 2/4 d’11 del matí  i la V es farà entre el passeig de Sant Genís i la carretera de Balenyà. El dissabte a la parada de l’ANC es vendran a un euro cartolines gorgues per tal d’identificar els participants de l’assaig de la V. L’acte està organitzat per l’ANC Taradell i compta amb la col·laboració dels Geganters de Taradell, la Festa d’en Toca-Sons, l’Esbart Sant Genís i Protecció Civil.

Autocars cap a la V de l’11 de setembre

L’ANC Taradell ja ha omplert gairebé la totalitat dels autocars dels quals disposa pel proper 11 de setembre. En total compta amb 550 places i d’aquestes 500 ja s’han venut. Els tiquets d’autocar es poden comprar a la parada dels dissabtes i també a Can Vilaró i Can Sellés. Com en la resta de territorials es treballa intensament per aconseguir més places d’autocar tot i les dificultats.

Per saber com inscriure’t a la V amb la gent de Taradell pots consultar aquest enllaç. També podeu recordar la cadena dels gitanos que es va fer l’any passat, com a assaig de la Via Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments