Inici Actualitat Unes 1.500 persones clamen per la independència amb la Cadena dels Gitanos...

Unes 1.500 persones clamen per la independència amb la Cadena dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

Espectacular posada en escena aquest diumenge al matí en la cadena dels Gitanos de Taradell. Aprofitant que era el dia central de la Festa Major, l’Assemblea Nacional Catalana de Taradell, amb el suport de l’osonenca i de voluntaris de Protecció Civil de Taradell, va organitzar una cadena humana per reivindicar la independència de Catalunya.

Es calcula que hi van participar unes 1.500 persones, tot i que en alguns trams del recorregut alguns dels participants estaven molt junts. La cadena humana va enllaçar el monument de la T, just a l’entrada nord de Taradell, i va recórrer tot el centre (carrer de la Font, passeig Domènec Sert i carretera de Balenyà) fins arribar al Centre cultural Costa i Font. Un vehicle de Protecció Civil de Taradell va fer la passada amb Els Segadors sonant per la megafonia.

L’ANC de Taradell havia repartit uns 500 globus grocs, que van ser insuficients, i gotes del desig on els participants hi podien escriure missatges en clau nacionalista.

Cal destacar també la presència d’una petita delegació de l’ANC del municipi de Biure, encapçalada pel seu alcalde, ja que els taradellencs que participaran a la Via Catalana de l’11 de setembre ho faran en el tram d’aquest municipi de l’Alt Empordà. Taradell ja té plens 14 autocars per participar a la Via Catalana i es calcula que hi aniran uns 1.200 taradellenc. Aquesta és la segona cadena humana que s’ha fet a Osona, com a assaig per la de la Diada Nacional catalana.

A continuació podeu veure una àmplia galeria de fotografies i un vídeo sobre la Cadena dels Gitanos.

[shashin type=”albumphotos” id=”12″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments