Inici Taradell a la V baixa

Taradell a la V baixa

anc-taradell

El proper 11 de setembre, l’ANC volem fer una convocatòria cívica ben rotunda i clara per a la consulta prevista per al 9 de novembre. Per això farem una gran V baixa, perquè simbolitza la Via per fer explícita la nostra Voluntat a través de l’acció de Votar.

Ho farem a la confluència de la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, que es troben a la plaça de les Glòries Catalanes. És una oportunitat única per demostrar al món que el dia 9 de novembre volem votar la nostra voluntat.

I recordeu, el mateix 11 de setembre al matí, davant de l’Ajuntament, formalitzarem en un acte breu i solemne, el Compromís de les entitats i autoritats de Taradell amb la Consulta del 9 de Novembre. En aquest acte es lliurarà aquest Compromís, signat per les entitats adherides, a les autoritats. I es farà arribar posteriorment al Parlament de Catalunya.

Des de l’ANC de Taradell hem preparat la guia informativa Tot el què cal saber de la participació de Taradell a la V baixa, que us presentem a continuació.

L’ANC de Taradell introduirem aquestes dades al formulari web, PERÒ sereu vosaltres qui haureu de confirmar la inscripció, responent al missatge que rebreu al correu electrònic que hagueu facilitat. No es permet inscriure més de 50 persones amb un mateix correu electrònic.

 

A quin tram de la V baixa m’haig d’inscriure?

A Taradell ens han assignat el tram 67 tram (Gran Via, entre Nàpols i Sicília). Així, si voleu estar amb la gent de Taradell, cal que trieu aquest tram, ja que els autocars de l’ANC de Taradell es dirigiran a aquests trams. No obstant, us podeu inscriure en el tram que més us agradi (sempre que estigui disponible). Els menors de 14 anys no cal que s’hi inscriguin.

 

Quina samarreta haig de portar?

La samarreta oficial és vermella o groga. L’objectiu és formar una gran V baixa amb els colors de la bandera catalana. A l’hora de fer la inscripció, el formulari web us indicarà quins colors podeu triar. Demanem que es respecti el color assignat.

 

On puc comprar la samarreta oficial? Quin preu té?

A les parades de l’ANC de Taradell (cada dissabte al matí davant de Can Prat i La Caixa) tenim la samarreta oficial de la V baixa. Es preveu, també, que es puguin adquirir en determinats centres comercials. El seu preu és de 15 €, i inclou una bossa per penjar a l’esquena.

 

Haig de portar la samarreta oficial?

La samarreta oficial de la V baixa serveix per finançar les despeses d’organització. També, i sobretot, servirà per finançar la campanya del SÍ-SÍ a la consulta del 9-N. Per tant, és important contribuir, en la mesura de les capacitats de cadascú, a fer possible una gran campanya.

 

Com em puc desplaçar fins a Barcelona?

Hem reservat 500 places d’autocar autocar que sortiran des de Taradell el dijous 11 de setembre a les 14:30 hores. També podeu anar-hi pel vostre compte (recomanem utilitzar el transport públic).

 

Quin preu tenen els bitllets d’autocar? On els puc comprar?

Els bitllets d’autocar tenen un preu de 10 € i contempla el viatge d’anada i de tornada. Els podeu comprar a:

PARADES DE L’ANC                       Davant de Can Prat i La Caixa (cada dissabte al matí)

MODA HOME-DONA SELLÉS      C. de la Vila, 28 (horari de botiga)

CONGELATS TARADELL              Pg. Domènec Sert, 49 (horari de botiga)

CAN VILARÓ                                    Crta. Mont-rodon, 1 (horari de botiga)

 

El bitllet d’autocar inclou la inscripció a la V baixa?

No, el bitllet d’autocar no inclou la inscripció a la V. Us heu d’inscriure a www.araeslhora.cat, o mitjançant els formularis que tenim als llocs de venda de bitllets d’autocar.

 

Notes sobre els autocars

Tots els menors d’edat han de disposar de bitllet, així com de l’autorització paterna degudament signada. Els bitllets NO tenen autocar ni seient assignat, cadascú podrà pujar a l’autocar que vulgui i seure al seient que desitgi.

 

mapa-autocars-11s2014Hora de sortida dels autocars

14:30 hores (ben puntuals)

 

Lloc de sortida dels autocars

C. Francesc Camprodon (1)

C. Miquel Martí i Pol (2)

Psg. del Pujoló (3)

 

Com puc contactar amb l’ANC de Taradell, si encara tinc dubtes?

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte, de diverses formes:

Per correu electrònic escrivint a

taradell@assemblea.cat

Seguint el nostre perfil de Twitter

twitter.com/@ANC_Taradell

Cliqueu “M’agrada” al nostre Facebook

www.facebook.com/taradell.assemblea.cat

Encara teniu més dubtes?

Consulteu la web oficial de la V baixa i de la campanya pel SÍ-SÍ!

www.araeslhora.cat