Inici Actualitat Google Maps es passeja per Taradell per renovar imatges

Google Maps es passeja per Taradell per renovar imatges

0
COMPARTIR
google-maps-taradell
Foto: Josep Miret

Alguns taradellencs van veure sorpresos aquest dimarts el cotxe oficial de Google Maps passejar-se per diferents carrers de Taradell. Ja en feia referència la periodista Mercè Cabanas en l’article d’opinió que vam publicar aquest dimarts. De fet, el seu aspecte el delata amb una càmera al sostre i ben identificat.

google-maps-taradell1
Foto: Josep Miret

Google Maps és un servei de cartografia en línia gratuït de Google. I una de les opcions és explorar el mapa amb street view, és a dir, veient imatges panoràmiques actuals dels carrers.

El vehicle de Google Maps està actualitzant i renovant el banc d’imatges de Taradell i incorporant-ne de nous espais. Per exemple, actualment no es poden veure imatges de la zona de la rectoria i, precisament, aquest dimarts el vehicle estava transitant per aquesta zona i prenent imatges tal i com es veu a les fotos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments