Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell compra una bici elèctrica per estalviar en els repartiments

L’Ajuntament de Taradell compra una bici elèctrica per estalviar en els repartiments

0
COMPARTIR

Bici-electrica

Des d’aquesta setmana l’Ajuntament de Taradell ja disposa d’una bicicleta elèctrica per a tasques de repartiment d’informacions i comunicats pel poble. La iniciativa va sorgir de la proposta de la persona que s’encarrega de distribuir els programes d’actes, butlletins municipals i altres comunicats del consistori.

L’Ajuntament de Taradell ho va trobar bona idea de cara a millorar el servei. Fins ara, la persona encarregada usava el seu propi vehicle i aquest sistema suposava fer moltes parades i arrencades. D’aquesta manera, s’agilitzarà el repartiment i suposarà una mesura d’eficiència energètica, ja que es reduirà el consum de combustibles fòssils.

La mesura, a més, va en la línia del Pacte dels Alcaldes que pretén que els municipis adherits realitzin mesures per potenciar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables. A Taradell, per exemple, últimament en aquest sentit s’han fet canvis d’enllumenat públic. El vehicle ha tingut un cost aproximat d’uns 1.000 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments