Inici Actualitat El CP Taradell iniciarà la lliga amb un derbi contra el Tona

El CP Taradell iniciarà la lliga amb un derbi contra el Tona

0
COMPARTIR

cp-taradell-2013-2014Ja hi ha calendari de lliga per a la Nacional Catalana d’hoquei patins de cara a la temporada 2014/2015. El Club Patí Taradell debutarà com a local i amb un derbi. La primera jornada es disputarà el 20 de setembre i l’equip de Taradell rebrà el Tona.

La competició comptarà amb un total de 16 equips catalans. A banda del Taradell, també hi ha dos altres equips osonencs, l’HP Tona i el CP Roda, que ha pujat de categoria. El segon derbi arribarà just abans de Nadal a la 13a jornada a la pista del CP Roda. Els derbis a la segona volta estan previstos el 22 de febrer i el 8 de març. La lliga es tancarà a casa contra el Palafrugell el 29 de maig.

El CP Taradell iniciarà els entrenaments de pretemporada el pròxim 18 d’agost, sota les ordres de Climent Muñoz. A banda dels partits que vam anunciar també es jugarà contra el CP Manlleu d’Ok Lliga i el 13 de setembre jugarà la Supercopa Catalana masculina.

El CP Taradell B jugarà a la Primera Catalana i debutarà el 20 de setembre a la pista del Vilassar. Tindrà derbis amb el Centelles, Les Masies de Voltregà, el Folgueroles i el Manlleu B.

Notícies relacionades:

David Montero i Gerard Castellà són les noves incorporacions del CP Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments