Inici Actualitat David Montero i Gerard Castellà són les noves incorporacions del CP Taradell

David Montero i Gerard Castellà són les noves incorporacions del CP Taradell

0
COMPARTIR

cp-taradell-2014El Club Patí Taradell ja té preparat l’equip que afrontarà l’any vinent la Primera nacional catalana d’hoquei patins. De moment, s’han fet dos fitxatges. Es tracta del davanter David Montero i el defensa Gerard Castellà.

El primer és un davanter golejador que aquesta passada temporada no competia, ja que havia tornat de fer un Erasmus a Portugal i vivia a Cap Verd. Després de jugar a Portugal, abans havia militat al CP Vic, CP Manlleu, Vilafranca i Cerdanyola. Mentrestant, Gerard Castellà és de Torelló i havia defensat els colors del CP Vic, CP Manlleu i HP Tona. Aquests dos jugadors cobriran l’única baixa de Marc Soler, que marxa d’Erasmus a Finlàndia. Al final, Àlex Martínez, tot i que s’havia especulat amb la seva marxa, continuarà.

L’equip de Climent Muñoz començarà els entrenaments de pretemporada el 18 d’agost. L’inici de lliga serà el 21 de setembre, però abans el 13 de setembre disputaran la Supercopa catalana contra el Caldes. Alguns partits de pretemporada ja confirmats són amb el CP Voltregà, CP Vic i Shum Maçanet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments