Inici Actualitat Taradell reproduirà una V multitudinària prèvia a la de l’11 de setembre

Taradell reproduirà una V multitudinària prèvia a la de l’11 de setembre

0
COMPARTIR

cadena-gitanos

Després de la Cadena dels gitanos de l’any passat com a assaig per a la Via Catalana de l’11 de setembre, aquest any l’ANC Taradell també farà un acte previ. Consistirà en reproduir una V de grans dimensions a Taradell durant la Festa Major. D’aquesta manera, ja es començarà a mobilitzar la gent de cara a la Diada Nacional de Catalunya. Segons ha pogut saber Taradell.com, aquest acte reivindicatiu tindrà lloc el diumenge 24 d’agost al matí.

L’any passat l’assaig de la Via Catalana va reunir unes 1.500 persones a Taradell amb la cadena dels gitanos que es va fer entre la rotonda de l’Atlàntida i la rotonda de la T, mostrant la gran mobilització que hi ha al municipi. De fet, a la Via Catalana de l’11 de setembre un total de 14 autocars taradellencs i molts vehicles particulars es van desplaçar fins a Biure (Alt Empordà) per reivindicar un nou estat català. Enguany, ja hi ha reservats 10 autocars per a participar en la V gegant de Barcelona l’11 de setembre i això que encara no s’ha iniciat la campanya d’informació ni d’inscripcions.

D’altra banda, el 9 d’agost també hi haurà representació de l’ANC Taradell en el mosaic gegant a favor de la consulta del 9-N que es farà a Vic, organitzat per l’ANC d’Osona i del Ripollès. L’acte consisteix en internacionalitzar el procés català i interpel·lar grans líders mundials. En aquest sentit, a Vic es desplegarà un gran mural amb la cara de David Cameron, primer ministre del Regne Unit. Qui vulgui participar-hi es pot inscriure a comunicacioosona@assemblea.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments