Inici Actualitat Al setembre a Taradell només obrirà portes l’escola bressol La Xarranca

Al setembre a Taradell només obrirà portes l’escola bressol La Xarranca

0
COMPARTIR

xarranca-escola-bressolDesprés de tancar-se el període de matriculacions per a les escoles bressol de Taradell, per segon curs consecutiu només obrirà les portes La Xarranca. En total s’han matriculat 73 nens i nenes. Per això, tots ells podran fer ús de La Xarranca, amb una capacitat per a 84 places, i no serà necessari obrir l’escola bressol La Baldufa, que continuarà un any més tancada a causa de la disminució de matriculacions.

En total restaran 11 places vacants que permetran garantir noves incorporacions de nens i nenes que es produeixin al llarg del curs 2014-2015. La franja d’edat dels lactants, on sol haver-hi més noves demandes, disposa de sis places lliures al llarg del curs per a noves incorporacions.

L’any passat va ser el primer que La Baldufa no va obrir les portes des de la seva inauguració el 2008, ja que s’havien produït 79 matriculacions i amb una sola escola bressol es garantia el servei. Aquí podeu recuperar la notícia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments