Inici Actualitat El 14 i 15 de juny es farà la 2a jornada esportiva...

El 14 i 15 de juny es farà la 2a jornada esportiva Mou-T

0
COMPARTIR

Mou-T-2013

El 14 i 15 de juny Taradell viurà la jornada esportiva Mou-T. Es tracta d’un torneig innovador de futbol aigua i un altre de pàdel que es portarà a terme al Parc d’Esports de Taradell.

Pel que fa el torneig aigua, es muntaran dos camps de futbol, i hi haurà quatre categories (aleví, infantil, cadet i amateur) i els equips poden ser mixtos.  Els equips estaran formats per quatre jugadors.

En el torneig de pàdel hi haurà cinc categories, tres de masculí (Primera, Segona i Tercera) i dues de femení (Primera i Segona). Cada parella jugarà, com a mínim, tres partits.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 10 de juny al Parc d’Esports. Tots els jugadors/es que s’apuntin al torneig, ja sigui al de futbol d’aigua o de pàdel, tindran entrada gratuïta a la piscina durant els dos dies. Per la resta de públic, el preu de la piscina tindrà un cost de 3 euros. Durant tot el dia, també s’han programat altres activitats, tant infantils com lúdiques, i també hi haurà molts regals per sortejar entre els assistents.

Aquí podeu veure una galeria d’imatges de l’edició 2013 del Mou-T.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments