Inici Actualitat El Mou-T desafia la calor a Taradell

El Mou-T desafia la calor a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va sortir al carrer i va desafiar la forta calor aquest dissabte. El punt de trobada era el Parc d’Esports de Taradell que acollia les propostes esportives del Mou-T. Una iniciativa que va programar durant tot el dia un campionat de futbol aigua en dos terrenys de joc inflables i molt relliscosos. Les caigudes i  patinades van ser la tònica predominant entre els 20 equips que hi van participar.

Mentrestant, a les dues pistes de pàdel del club s’hi disputava un campionat en parelles tant masculí com femení. Hi havia cinc parelles en categoria femenina i 16 en masculina. Aquests sí que desafiaven la calor en partits de mitja hora de durada.

Al costat d’aquestes activitats també hi havia estands de productes nacionalistes, inflables i tallers. I al matí es va fer una exhibició del gimnàs Cos Fisicwell amb classes dirigides de tabata hiit o rubber bands, entre altres. Els participants podien accedir de forma gratuïta a la piscina d’estiu.

Podeu veure una galeria d’imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”4″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments