Inici Actualitat Dissabte arriba la 2a edició del Toca-xou dels botiguers de Taradell

Dissabte arriba la 2a edició del Toca-xou dels botiguers de Taradell

0
COMPARTIR

toca-xou20133

Després de l’enorme èxit assolit l’any passat, l’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT) repeteix l’experiència del Toca-xou aquest dissabte al vespre. A partir de les 9 del vespre i fins a les 12 de la nit, el centre del municipi oferirà multitud de propostes i espectacles dels comerços.

L’eix central serà el que marquen els carrers de la Vila i el passeig Domènec Sert. Tota aquesta zona estarà tancada al trànsit i s’hi concentraran les activitats. Enguany, s’han ampliat els punts de gastronomia, ja que l’any passat alguns d’ells van acabar existències en poca estona. I les propostes dels comerços seran diferents.

L’any passat els visitants podien gaudir de promocions, degustacions gastronòmiques a preus simbòlics, sortejos, desfilades de moda, monòlegs, karaokes i espectacles de música, teatre i màgia. Cal destacar que, de nou, molts locals buits d’aquesta zona comercial s’ompliran amb propostes comercials dels botiguers que estan en altres zones del poble. Està previst que hi participin una seixantena d’establiments.

L’objectiu és donar a conèixer el comerç de Taradell en el marc d’un ambient festiu i lúdic. Aquí podeu recordar en imatges de la 1a edició del Toca-xou.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments