Inici Actualitat Taradell ha acollit avui la 5a trobada de flabiolaires escolars

Taradell ha acollit avui la 5a trobada de flabiolaires escolars

1
COMPARTIR

trobada-flabiolaires2014

La música ha esdevingut protagonista aquest divendres al matí a Taradell. Davant l’església Sant Genís ha tingut lloc la cinquena trobada de flabiolaires escolars, organitzada per l’Associació Cultural i Educativa “La Riscla” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell.

trobada-flabiolaires20142L’acte reuneix cada any alumnes i mestres que comparteixen el mateix projecte: “El flabiol a l’escola”. Un projecte que té com a objectiu principal utilitzar el flabiol i el tamborí com a instruments de treball i aprenentatge a través dels quals assolir les competències pròpies de l’àrea de música.

A la trobada hi han participat les escoles següents amb un total de 260 participants: Escola El Gurri de Taradell, Escola Els Castanyers de Viladrau, Escola Floresta de Sabadell, Escola Ribatallada de Sabadell, Escola Bergantí del Masnou, Escola Els Estanys de Sils i Escola Pi Verd de Palafrugell.

Cada escola ha realitzat una mostra de diferents entremesos i espectacles treballats al llarg del curs en els quals els alumnes són músics, balladors i actors. Enguany, a causa del gran nombre d’escoles interessades en participar-hi, es fan dues trobades. La primera és la que s’ha fet a Taradell. La segona es farà a La Riera de Gaià.

trobada-flabiolaires20146

trobada-flabiolaires20144

trobada-flabiolaires20143

trobada-flabiolaires20147

trobada-flabiolaires20145

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ainhoa
8 juny 2014 20:26

Això es una merda podrida.
I dic tota la veritat perquè jo vaig anar amb la meva escola i ningú s’ho va passar bé!!!