Inici Actualitat La 6a Festa de l’Esport de Taradell agafa el relleu aquest cap...

La 6a Festa de l’Esport de Taradell agafa el relleu aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Festa esport 20132A partir de divendres i fins diumenge l’esport és el centre d’atenció a Taradell. Es celebra la 6a edició de la Festa de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi.

Ja divendres al vespre hi haurà partits d’hoquei al Pavelló municipal El Pujoló durant tota la tarda. I a partir de quarts de 9 es farà una exhibició de patinatge a càrrec de la secció de patinatge del Club Parc d’Esports. El dissabte les activitats seran de tarda. A partir de les 5 al Pujoló es podrà practicar el bicitrial, el tennis taula, els escacs, participar en un circuit d’agilitat i baixar en tirolina. Més tard, a les 6 hi haurà una exhibició de balls, karate i zumba.

Diumengte al matí es farà una caminada popular de 8 quilòmetres amb sortida des de la Plaça de les Eres a partir de 2/4 de 9 del matí. A partir de 2/4 d’11 al Pujoló es farà una exhibició de trial i al camp de futbol hi haurà un partit de futbol aleví a les 12.

La Festa es tancarà al Serrat del Figaró amb un dinar degustació durant el qual es farà el lliurament de trofeus als millors esportistes de l’any amb actuació final de Pep Sala.

Notícies relacionades:

Millors esportistes de Taradell 2013

5a Festa de l’Esport

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments