Inici Actualitat Les propostes esportives omplen diferents espais de Taradell en la 5a Festa...

Les propostes esportives omplen diferents espais de Taradell en la 5a Festa de l’Esport

0
COMPARTIR

La cinquena edició de la Festa de l’Esport de Taradell ha demostrat aquest any que és una de les propostes que cada any va generant més participació i expectació. A banda del lliurament dels premis als millors esportistes, dissabte a la tarda durant les activitats a l’aire lliure per als més petits el Pujoló es va omplir de gent.

Nens i nenes podien participar en diferents espais on es practicava l’escalada, un circuit d’habilitat, el tir amb arc o el trial amb bicicleta. També hi havia un inflable i un circuit per a bicicleta. Aprofitant que la calor va acompanyar, el Pujoló va ser un formigueig de gent. Aquest espai era nou enguany, ja que en anteriors edicions s’havia muntat a l’aparcament de la Carpa.

Cal destacar que també hi havia un estand per apuntar-se a les caminades del “Taradell camina” i aconseguir la butlleta per participar de forma gratuïta en la caminada matinal de diumenge al matí.

El moment més multitudinari va ser durant l’exhibició de hip-hop, batuka i taekwondo que van oferir grups del Tagim Gimnàs de Taradell i d’altres vinguts des de Tona.

Diumenge va ser el torn per a l’exhibició de trial al tercer Pujoló. En aquesta activitat hi va participar el taradellenc d’adopció, Adam Raga, que ha començat la temporada liderant el mundial de trial. També hi va haver exhibicions de patinatge al pavelló i partits d’hoquei tant amb un comarcal infantil com amb un amistós de veterans.

Podeu veure una galeria d’imatges aquí:

[shashin type=”albumphotos” id=”2″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”n” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments