Inici Actualitat Cita obligada per als aficionats als productes i teràpies naturals a la...

Cita obligada per als aficionats als productes i teràpies naturals a la Fira Natturapia de Taradell

0
COMPARTIR

Fira-Natturapia-2014

La zona del Gurri Xic, al barri de Mont-rodon de Taradell, ja s’ha convertit en una cita obligada per als aficionats a les teràpies i els productes naturals. Aquest diumenge va acollir la 3a edició de la Fira Natturapia, demostrant que no només està consolidada sinó que ha millorat molt en quant a logística.

Fira-Natturapia-20146Un exemple clar era la gestió de l’aparcament, molt més ben organitzat que en les edicions anteriors. Pel que fa a la fira, hi havia moltes propostes i variades. Una primera part inicial amb una vintena de parades oferint productes alimentaris, ungüents, cosmètica natural, essències florals… i sota cobert un espai per a provar teràpies com la reflexologia poda, el quiromassatge, el shiatsu…

Al costat es podia visitar la tradicional exposició de bolets de primavera i, aquest any com a novetat, una mostra de bonsais.

En una zona més àmplia s’hi feien tallers ioga, tai-chi o shin-do a l’aire lliure. I al costat es podia contemplar una demostració de teràpia amb animals. L’associació d’hipoterapia i equitació terapèutica AL PAS (ubicada al Gurri Xic) mostrava aquesta teràpia amb explicacions sobre el mètode. Paral·lament hi havia xerrades gratuïtes o es podia pasejar pel bosc de les fades.

Podeu veure edicions anteriors de la Fira: 2013 i 2012.

Fira-Natturapia-20149

Fira-Natturapia-20148

Fira-Natturapia-20147

Fira-Natturapia-20143

Fira-Natturapia-20142

Fira-Natturapia-20144

Fira-Natturapia-20145

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments