Inici Actualitat L’INS Taradell acull els estudiants francesos de Contres

L’INS Taradell acull els estudiants francesos de Contres

0
COMPARTIR

intercanvi-franca-ins-taradell

Aquest dimecres al vespre van arribar els estudiants francesos de la localitat de Contres que fan un intercanvi amb alumnes de l’INS Taradell. Es tracta de la segona part de l’intercanvi i del retorn del viatge a França que van fer estudiants de l’institut taradellenc a mitjans d’abril (aquí la notícia).

En total han vingut 30 alumnes francesos que faran estada fins el 15 de maig. S’allotgen amb famílies majoritàriament de Taradell, tot i que també n’hi ha de Santa Eugènia de Berga, Viladrau i Seva. Aquest dijous ja han iniciat les activitats amb una excursió fins al canal olímpic de Barcelona, juntament amb alumnes de 4t de Secundària de l’INS Taradell.

Aquest divendres compartiran aula i visitaran el Castell de Mont-rodon. De Taradell també està previst que facin una visita guiada per la fàbrica d’embotits “Can Cassany” i es faci una recepció institucional a l’Ajuntament de Taradell dimecres vinent al migdia. També faran una sortida a Barcelona i a Vic.

intercanvi-franca-ins-taradell2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments