Inici Actualitat L’INS Taradell fa un intercanvi cultural amb la localitat francesa de Contres

L’INS Taradell fa un intercanvi cultural amb la localitat francesa de Contres

0
COMPARTIR

alumnes-instaradell

Un total de 30 alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de l’Institut de Taradell tornen aquest dimarts de França on durant una setmana han fet un intercanvi cultural. S’han allotjat amb famílies del municipi de Contres, situat al centre de França.

L’objectiu del viatge ha estat conèixer una altra cultura i visitar punts com el castell de Chambord i Fougeres. També van participar en algunes classes en un institut francès. A més, durant el curs s’han treballat materials didàctics i cançons d’aquesta zona francesa i s’ha mantingut contacte via correu amb els alumnes francesos.

L’intercanvi es completarà del 7 al 15 de maig quan alumnes francesos vindran a Taradell i s’allotjaran amb famílies taradellenques. També està previst que se’ls faci una recepció oficial des de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments