Inici Actualitat Ja estan obertes les inscripcions per la 4a Cursa dels gitanos de...

Ja estan obertes les inscripcions per la 4a Cursa dels gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

cursa gitanos 2013Des d’aquest divendres ja es poden formalitzar les inscripcions per a la quarta edició de la Cursa dels gitanos de Taradell. La prova, organitzada pel CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell, es disputarà el pròxim 2 de març.

Com és habitual comptarà amb dos recorreguts, un de 10 quilòmetres i un de 22, tots ells per un traçat de muntanya. El centre neuràlgic de la prova serà al pavelló El Pujoló i començarà a 2/4 de 10 del matí.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web o al local del CET. Les places són limitades a 400 participants i es tancaran el 27 de febrer o fins a esgotar les places. Aquí podeu recordar les curses del 2013, 2012 i 2011.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments