Inici Actualitat Xevi Vidal i Laia Andreu guanyen la 3a Cursa dels gitanos de...

Xevi Vidal i Laia Andreu guanyen la 3a Cursa dels gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

La 3a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell va ser un èxit de participació. La prova, organitzada pel Centre Excursionista Taradell i el CET L’Enclusa, ja s’ha consolidat com a una cita pels amants de la muntanya i el running. Hi van participar un centenar més d’atletes que l’any passat, amb 322 participants a meta. Hi havia 350 inscrits, però un total de 331 han pres la sortida. En la prova de 22 quilòmetres la victòria va ser per Xevi Vidal de Vic i Laia Andreu, mentre que en la de 10 quilòmetres triomf per Dani Bayés i Eugènia Miró.

En la cursa de 10 quilòmetres la guanyadora en l’apartat femení va ser Eugènia Miró de Vic amb un temps de 56 minuts i 11 segons. Seguida per Pilar Fernández amb 1 hora 4 minuts i 31 segons, i Mònica Comas amb un temps d’1 hora 6 minuts i 36 segons.

En l’apartat masculí, triomf per Dani Bayés de Roda de Ter amb un temps de 46 minuts i 51 segons, seguit per David Marsol amb una marca de 48 minuts i 34 segons. La tercera posició va ser per Xavier Madrona amb un temps de 48 minuts i 48 segons. En aquesta prova van arribar 146 participants.

En la cursa de 22 quilòmetres la victòria en l’apartat femení va ser per la vigatana Laia Andreu amb una marca de 2 hores 5 minuts i 47 segons. En segona i tercera posició dues participants de Puigcerdà. Anna Ramírez amb un temps de 2 hores 17 minuts i 55 segons i Alba Carbonell que va tardar 2 hores 20 minuts i 55 segons.

En l’apartat masculí, el triomf va ser per Xevi Vidal amb una marca d’1 hora 43 minuts i 1 segon, seguit per dos taradellencs. La segona posició va ser Albert Pujol amb un temps de 1 hora 51 minuts i 35 segons, i tercer Marc Clapés que va tardar 1 hora 52 minuts i 26 segons. En aquesta prova van acabar 176 participants.

Pel que fa a la classificació dels millors taradellencs, Marta Camps va ser la millor en els 10 km (1h 07m 34s – cinquena) i en l’apartat masculí va ser Alfons Morcillo (49 minuts 46 segons – quart).

En la de 22 quilòmetres, la millor taradellenca va ser Maria Font (2 hores 29 minuts 44 segons – cinquena) i el millor taradellenc Albert Pujol que va ser segon a la general.

Cal destacar que, un any més, el centre neuràlgic de la prova va ser la zona del pavelló i els participants tenien servei de massatges i coca. Podeu consultar les classificacions completes aquí. Us deixem amb una galeria d’imatges de la prova.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments